Popis produktu
Tenderizér
-
vynikající
pomocník
při
přípravě
šťavnatých
steaků.
Zvláční
všechny
druhy
červeného
masa.
Tenderizér
položte
na
plátek
syrového
masa,
zatlačte
na
rukojeť
a
tento
postup
opakujte
po
celé
ploše
steaku.
Ostré
čepele
(20
ks)
zjemní
strukturu
masa.
Snímatelný
kryt
čepelí
zajišťuje
bezpečné
uložení.
To
přispívá
k
rovnoměrnému
a
rychlejšímu
propečení
masa.
Pokud
se
maso
marinuje,
díky
procesu
tenderizace
proniká
marináda
lépe
do
masa
–
marinování
je
kratší
a
účinnější.
I
doma
tak
dosáhnete
profesionálních
výsledků.
Materiál:
plast
(ABS,
PP),
čepele
–
nerez
420.
Rozměry:
12,5x3x11,5
cm.
Snadná
údržba
-
velmi
snadno
rozeberete,
omyjete
a
znovu
sestavíte.