Popis produktu
Kuchyňský
nůž
z
damaškové
oceli
nejen
pro
profesionální
využití
se
hodí
pro
amatérské
kuchaře,
domácí
gurmány
i
labužníky.
Univerzální
využití
v
kuchyni.
Čepel
je
vyrobena
z
kvalitní
67vrstvé
damaškové
oceli
vzniklé
ze
dvou
různých
ocelí,
které
jsou
zahříváním
spojeny
v
jeden
celek.
Damašková
ocel
je
tvrdá,
odolná
vůči
opotřebení,
vysoce
stabilní
a
má
dlouhou
životnost.
Krájení
je
přesné
a
dokonalé.
V
případě
nutnosti
nabroušení
ostří
použijte
kuchyňský
brousek,
ocílku.
Rukojeť
nože
je
vyrobena
z
pakka
dřeva
(pakkawood)
–
tlakově
zpracovaného
kompozitu
dřeva
a
pryskyřice,
který
je
stabilní,
tepelně
a
vlhkostně
odolný
i
vůči
mechanickému
opotřebení.
Materiál:
damašková
ocel
(tvrdost
60
HRC
–
podle
Rockwella),
rukojeť
–
pakka
dřevo.
Rozměry:
celková
délka
nože
33,5
cm,
čepel
20,5
cm,
ostří
20
cm.
Není
vhodný
do
myčky.
Po
použití
nůž
ručně
umyjte
teplou
vodou
s
mycím
prostředkem
a
dobře
vysušte.
V
naší
nabídce
naleznete
různé
tvary
nožů
z
damaškové
oceli.