Kategorie produktů

Závodní auto

Kód produktu: P191170 Záruka: 24 měsíců Výrobce: Lego
Není dostupné
299 Kč
- +

Popis produktu

Stavebnice Závodní auto (60322) od LEGO® City děti uvede do světa plného zábavy a strhující akce. Nechybí závoďák ve stylu F1, a k tomu navíc nářadí a trofej pro vítěze. 

Závodní auto

Stavebnice Závodní auto (60322) od LEGO® City děti uvede do světa plného zábavy a strhující akce. Nechybí závoďák ve stylu F1, a k tomu navíc nářadí a trofej pro vítěze. S minifigurkami mechanika a řidiče je vše připraveno na dlouhá dobrodružství na závodní dráze!

Zábavné stavebnice pro kluky a holky od 4 let

Tato stavebnice pro děti od 4 let nabízí také tištěný návod s ilustracemi a začátečnickou kostku LEGO v podobě vstřikované podložky, která vám pomůže pustit se do stavění. Chybět nesmíani digitální pokyny dostupné v bezplatné aplikaci s návody LEGO pro chytré telefony a tablety. Tento úžasný interaktivní pomocník dětem umožní přibližovat si, otáčet a vizualizovat hotový model ze všech úhlů.

Svět plný zábavy

Stavebnice řady Skvělá vozidla LEGO City uvedou děti do světa akce a parádních modelů, které posunou kreativní hraní na novou úroveň. Děti budou mít možnost objevovat nejrůznější pozemní, vzdušná a vodní vozidla a přehrávat si zábavné scénáře, které vzrušujícím způsobem zobrazují skutečný život.

Hodnocení zákazníků (0)

Zatím žádné názory

Parametry

POHLAVÍ Kluk
věk 4 roky