Kategorie produktů

Traktor

Kód produktu: P162798 Záruka: 24 měsíců Výrobce: Lego
Týden Můžete mít již ve čtvrtek 11. 4.
409 Kč
- +

Popis produktu

Parádní model traktoru ohromí spoustou realistických funkcí, včetně velkých zadních pneumatik, vyklápěcí korby a zdvižného ramene. 


Traktor

Podpořte dětskou tvořivost se stavebnicí Traktor (60287) od LEGO® City. Parádní model traktoru ohromí spoustou realistických funkcí, včetně velkých zadních pneumatik, vyklápěcí korby a zdvižného ramene. S minifigurkami farmáře a dcery, figurkou králíka, 2 balíky slámy a bednou zeleniny je vše připraveno na zábavná dobrodružství na farmě.

Báječný dárek pro kluky a holky od 5 let

V krabici této LEGO sady najdete jednoduchý návod. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si návod Instructions PLUS v rámci aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí stavitelé stanou opravdovými mistry.

Skvělá vozidla z LEGO City

Sady ze série LEGO City Skvělá vozidla nabízejí realistické repliky a stroje společně se zábavnými postavami, které inspirují k nápaditému hraní. Děti mohou zkoumat svá oblíbená pozemní, vzdušná a námořní vozidla a rozvíjet fyzické dovednosti a sebevědomí, zatímco staví a hrají si.

Hodnocení zákazníků (0)

Zatím žádné názory

Parametry

POHLAVÍ Kluk
věk 5 let
Vnější výška 19.1
Vnější šířka 26.2
vnější hloubka 6.1