Kategorie produktů

Studentský batoh s puntíky Topgal YUMI 22031

Kód produktu: P187852 Záruka: 24 měsíců Výrobce: Topgal
Není dostupné
1 199 Kč
- +

Popis produktu

Dvoukomorový batoh oblíbeného střihu se spoustou kapes v univerzálním designu

Studentský batoh s puntíky Topgal YUMI 22031

Hlavní charakteristika: dvě objemné komory, tři přední a dvě boční kapsy vhodný pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou Střih YUMI je jedním z našich nejoblíbenějších. O puntíky si spousta děvčat píše. Proto jsme oblíbený motiv spojili s oblíbeným střihem na batohu YUMI 22031. Líbí? Záda batohu YUMI jsou pevná díky hliníkové výztuze, jsou ale měkce polstrovaná. Polstrované jsou i délkově nastavitelné, anatomicky tvarované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Zadní komora je velmi prostorná, objemná, vejde se do ní veškeré učení. Uvnitř komory je na zádové části našitá polstrovaná kapsa na notebook a ještě další menší polstrovaná kapsička třeba na mobil nebo powerbanku. Přední užší komora je méně objemná, uvnitř je síťová kapsa na zip a karabina na klíče na dlouhé pružence. V přední části batohu jsou 3 menší kapsičky na zip, které jsou od sebe odděleny vizuálně tmavě modrými popruhy na suchý zip. Díky nim můžete na čelo batohu umístit třeba skateboard. Po obou bocích batohu pak najdete síťové kapsy na lahev na pití. Na jedné straně je navíc kapsa doplněna o kompresní popruh. Díky němu můžete do kapsy pevně vložit 1,5 litrovou PET lahev. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti. Stejně tak i pevné dno z materiálu TOPDURA. Batoh je jemně doplněn reflexními prvky na čele, bocích a ramenních popruzích. K batohu můžete zakoupit penál ETUE 22031 ve stejném designu. Další vychytávky: objem 27 litrů kovové taháčky pevné nepropustné dno z TOPDURY poutko na přenášení batohu v ruce

Hodnocení zákazníků (0)

Zatím žádné názory

Parametry

Vnější délka 21
Barva černá , mix barev
POHLAVÍ Holka
Vnější výška 44
Vnější šířka 30

O výrobci

TOPGAL - to je originalita, záruka kvality a spokojenost zákazníka.

Značka Topgal dnes zahrnuje několik druhů výrobků:

Školní batohy TOPGAL mají výrazné reflexní odrazové plochy, reflexní taping po obvodu batohu i na popruzích
či fluorescenční pláštěnky. Díky tomu bude Váš malý školák lépe viditelný, a to i za zhoršených světelných podmínek.
Anatomie a ergonomie všech školních batohů jsou automatické. Každý batoh je navržen a vyroben tak, aby byl pomocníkem při školních povinnostech žáka a pro jeho záda byl jen tichým společníkem v průběhu celého životního cyklu školního batohu Topgal.

Pořídíte-li svému dítěti školní batoh Topgal, získáte především perfektní výrobek pro svůj ůčel v co nejvyšší kvalitě dané cenové kategorie. Moderní neokoukaný vzhled a rozumná cena dělá školní batohy Topgal velmi oblíbené a vyhledávané školní potřeby.
Každý rok přicházejí nové kolekce batohů Topgal, jejichž vzhled reaguje na změnu stylů, trendů, barev i nových výrobních možností.
V naší nabídce najde vždy celou kolekci školních potřeby TOPGAL, nabízíme bezplatné vyzkoušení batohů, možnost nákupu více kusů pro vyzkoušení z domova a bezproblémové zaslání zpět.

Patříme mezi významné prodejní partnery společnosti TOPGAL, na školní batohy se úzce specializujeme, proto Vám nabízíme špičkové poradenství při výběru správného školního batohu.

Doplňky

  • Poslední na skladě
    -3%

    Studentské pouzdro Topgal ETUE 22031

    Polstrované studentské pouzdro.
    299 Kč
    290 Kč