Kategorie produktů

Růžový batoh s květinami Topgal ROTH 22029

Kód produktu: P187850 Záruka: 24 měsíců Výrobce: Topgal
Není dostupné
1 799 Kč
- +

Popis produktu

Dvoukomorový školní batoh Topgal střihu ROTH s romantickým květinovým potiskem.

Školní batoh s květinami Topgal ROTH 22029 růžový

Hlavní charakteristika: pro studentky od 2. stupně ZŠ, SŠ i VŠ.

Do školy i na volný čas pevná záda s výztuhou, nastavitelné popruhy, hrudní přezka Dvoukomorový střih batohu ROTH o objemu 27 litrů je ideální společník na druhý stupeň základní školy, na střední školu, ale i na volný čas. Záda batohu jsou vyztužena hliníkovou výztuhou, anatomicky tvarována a měkce polstrovaná. Tvarované a polstrované jsou i ramenní popruhy, které doplňuje výškově nastavitelná hrudní přezka. Zadní komora je objemnější než přední. Dejte do ní to nejtěžší učení, knihy, nebo třeba i notebook. Uvnitř zadní komory je totiž polstrovaná kapsa na notebook a ještě jedna menší polstrovaná kapsička, třeba na telefon nebo powerbanku. V přední užší komoře je pak menší síťová kapsa na zip a dlouhá pruženka s karabinou na klíče. Na čelní straně batohu ROTH jsou pak další dvě menší kapsičky na drobnosti. Po obou bocích batohu jsou další dvě kapsičky. Na jednom boku je kapsička na zip, na druhém pak síťová kapsa na lahev na pití. Díky kompresnímu popruhu do ní bezpečně umístíte i 1,5 litrovou lahev. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně jako nepropustné pevné dno batohu z materiálu TOPDURA. Reflexní prvky najdete decentně zasazené na všech stranách batohu - čele, bocích i na ramenních popruzích. Další vychytávky: kovové taháčky zipů ucho na přenášení batohu v ruce objem 27 litrů dno z pevného materiálu Topdura, který nepropustí vodu.

Hodnocení zákazníků (0)

Zatím žádné názory

Parametry

Vnější délka 21
Barva růžová
POHLAVÍ Holka
Vnější výška 44
Vnější šířka 30

O výrobci

TOPGAL - to je originalita, záruka kvality a spokojenost zákazníka.

Značka Topgal dnes zahrnuje několik druhů výrobků:

Školní batohy TOPGAL mají výrazné reflexní odrazové plochy, reflexní taping po obvodu batohu i na popruzích
či fluorescenční pláštěnky. Díky tomu bude Váš malý školák lépe viditelný, a to i za zhoršených světelných podmínek.
Anatomie a ergonomie všech školních batohů jsou automatické. Každý batoh je navržen a vyroben tak, aby byl pomocníkem při školních povinnostech žáka a pro jeho záda byl jen tichým společníkem v průběhu celého životního cyklu školního batohu Topgal.

Pořídíte-li svému dítěti školní batoh Topgal, získáte především perfektní výrobek pro svůj ůčel v co nejvyšší kvalitě dané cenové kategorie. Moderní neokoukaný vzhled a rozumná cena dělá školní batohy Topgal velmi oblíbené a vyhledávané školní potřeby.
Každý rok přicházejí nové kolekce batohů Topgal, jejichž vzhled reaguje na změnu stylů, trendů, barev i nových výrobních možností.
V naší nabídce najde vždy celou kolekci školních potřeby TOPGAL, nabízíme bezplatné vyzkoušení batohů, možnost nákupu více kusů pro vyzkoušení z domova a bezproblémové zaslání zpět.

Patříme mezi významné prodejní partnery společnosti TOPGAL, na školní batohy se úzce specializujeme, proto Vám nabízíme špičkové poradenství při výběru správného školního batohu.