Kategorie produktů

Lehký batoh s citronky Topgal CODA 22010

Kód produktu: P187099 Záruka: 24 měsíců Výrobce: Topgal
Není dostupné
1 299 Kč
- +

Popis produktu

Dvě komory, hluboká přední kapsa a čučavý design s citrony pro všechny dívky na prvním stupni. Batoh doporučujeme od druhé třídy výše. Klidně by ale objemem měl vydržet i na začátek druhého stupně ZŠ.

Lehký batoh s citronky Topgal CODA 22010

Hlavní charakteristika:

Objemný střih - vhodný i na začátek druhého stupně pevná záda s výztuhou a tvarované popruhy batoh vhodný i na úzká záda. Dvoukomorový batoh CODA vyhovuje všem vyšším školákům na prvním stupni ZŠ (doporučujeme od 130 cm). Díky velkému objemu jej ale určitě využijete i v prvních třídách druhého stupně ZŠ. Letošní střih je vyveden v jasných barvách s potiskem s citrony. Batoh má dvě hlavní objemné komory, které pojmou všechno potřebné učení. Zadní komora batohu je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Do přední hluboké kapsy na čele batohu umístíte třeba krabičku se svačinkou, nebo penál PENN 22010 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče. Batoh má pevná, polstrovaná a anatomicky tvarovaná záda s hliníkovou výztuhou. Ramenní popruhy batohu jsou taktéž polstrované a anatomicky tvarované. Zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Popruhy lze regulovat na délku ve spodní části; můžete je utáhnout i k zádům v jejich horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Další vychytávky: reflexní prvky umístěné na všech stranách batohu ucho na zavěšení na lavici a druhé na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno a impregnace proti dešti zátěr proti dešti - látka nepromokne batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vaší slečny.

Hodnocení zákazníků (0)

Zatím žádné názory

Parametry

Vnější délka 22
POHLAVÍ Holka
Vnější výška 43
Vnější šířka 30

O výrobci

TOPGAL - to je originalita, záruka kvality a spokojenost zákazníka.

Značka Topgal dnes zahrnuje několik druhů výrobků:

Školní batohy TOPGAL mají výrazné reflexní odrazové plochy, reflexní taping po obvodu batohu i na popruzích
či fluorescenční pláštěnky. Díky tomu bude Váš malý školák lépe viditelný, a to i za zhoršených světelných podmínek.
Anatomie a ergonomie všech školních batohů jsou automatické. Každý batoh je navržen a vyroben tak, aby byl pomocníkem při školních povinnostech žáka a pro jeho záda byl jen tichým společníkem v průběhu celého životního cyklu školního batohu Topgal.

Pořídíte-li svému dítěti školní batoh Topgal, získáte především perfektní výrobek pro svůj ůčel v co nejvyšší kvalitě dané cenové kategorie. Moderní neokoukaný vzhled a rozumná cena dělá školní batohy Topgal velmi oblíbené a vyhledávané školní potřeby.
Každý rok přicházejí nové kolekce batohů Topgal, jejichž vzhled reaguje na změnu stylů, trendů, barev i nových výrobních možností.
V naší nabídce najde vždy celou kolekci školních potřeby TOPGAL, nabízíme bezplatné vyzkoušení batohů, možnost nákupu více kusů pro vyzkoušení z domova a bezproblémové zaslání zpět.

Patříme mezi významné prodejní partnery společnosti TOPGAL, na školní batohy se úzce specializujeme, proto Vám nabízíme špičkové poradenství při výběru správného školního batohu.

Doplňky

  • Poslední na skladě

    Sportovní vak Topgal ZAKI 21046 G

    Moderní sportovní vak - gymsack
    259 Kč
  • Poslední na skladě
    -3%

    Pytlík na přezůvky Topgal ZUZA 19045 H - Pink

    Pytlík na přezůvky
    139 Kč
    135 Kč
  • Sportovní vak Topgal ZAKI 21045 G

    Moderní sportovní vak - gymsack
    259 Kč
  • -3%

    Kapsa na lavici Topgal ZION 20023 G

    Originální kapsa na lavici
    249 Kč
    242 Kč

Stojí za pozornost

  • Poslední na skladě Doprava zdarma Dárek zdarma
    -48%

    Anatomický batoh Ergo junior Style

    Školní batoh nabízející komfortní nošení díky anatomicky tvarovaným zádům - vhodný…
    1 699 Kč
    890 Kč
  • Poslední na skladě Doprava zdarma Dárek zdarma
    -10%

    Školní batoh Bagmaster POLO 7 B BLUE/GREEN/BLACK

    Klučičí školní batohy fotbal. Bagmaster POLO 7 B BLUE/GREEN/BLACK
    2 099 Kč
    1 889 Kč