Kategorie produktů

Batoh s BMX riderem Topgal COCO 22017

Kód produktu: P187104 Záruka: 24 měsíců Výrobce: Topgal
Není dostupné
1 849 Kč
- +

Popis produktu

Tři komory a hluboká přední kapsa - náš nejuniverzálnější batoh pro první stupeň ZŠ

Batoh s BMX riderem Topgal COCO 22017

Hlavní charakteristika:

Do 1.-5. třídy ZŠ velký objem, 3 komory a hluboká kapsa pevná záda s hliníkovou výztuhou. Univerzální tříkomorový batoh COCO je skvělým parťákem na prvním stupni ZŠ. Je vhodný od první třídy, ale díky svému objemu bude klidně dobře sloužit až do páté třídy. Letos v kombinaci modrých barev a designem s BMX riderem. Tři komory pojmou úplně všechno učení. Zadní a prostřední komora jsou užší, než přední. V přední hluboké komoře najdete i praktickou síťovou kapsu na zip a odnímatelnou karabinu na klíče. V přední hluboké kapse je pak jmenovka. Záda batohu jsou měkce polstrovaná, anatomicky tvarovaná a vyztužena hliníkovou výztuhou, která drží tvar zad ve správném tvaru. Ramenní popruhy jsou taktéž měkce polstrované, tvarované a opatřené hrudním popruhem. Popruhy se dají utáhnout jak v horní části k tělu, tak i ve spodní části na délku. Batoh by měl sedět na bederní kosti vašeho školáka a neměl by nahoře přesahovat ramena. Lahvičku na pití uložte do kapsy na boku batohu. I střih COCO je bohatě opatřen reflexními prvky na čele, boku i bocích batohu. Další vychytávky: měkké pevné ucho na přenášení batohu v ruce ucho na zavěšení batohu na lavici zátěr proti dešti - látka nepromokne pevný nepropustný materiál TOPDURA na dně batohu batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Váha výztuhy je pouze 0,06 kg!

Hodnocení zákazníků (0)

Zatím žádné názory

Parametry

Vnější délka 21
POHLAVÍ Kluk
Vnější výška 40
Vnější šířka 27

O výrobci

TOPGAL - to je originalita, záruka kvality a spokojenost zákazníka.

Značka Topgal dnes zahrnuje několik druhů výrobků:

Školní batohy TOPGAL mají výrazné reflexní odrazové plochy, reflexní taping po obvodu batohu i na popruzích
či fluorescenční pláštěnky. Díky tomu bude Váš malý školák lépe viditelný, a to i za zhoršených světelných podmínek.
Anatomie a ergonomie všech školních batohů jsou automatické. Každý batoh je navržen a vyroben tak, aby byl pomocníkem při školních povinnostech žáka a pro jeho záda byl jen tichým společníkem v průběhu celého životního cyklu školního batohu Topgal.

Pořídíte-li svému dítěti školní batoh Topgal, získáte především perfektní výrobek pro svůj ůčel v co nejvyšší kvalitě dané cenové kategorie. Moderní neokoukaný vzhled a rozumná cena dělá školní batohy Topgal velmi oblíbené a vyhledávané školní potřeby.
Každý rok přicházejí nové kolekce batohů Topgal, jejichž vzhled reaguje na změnu stylů, trendů, barev i nových výrobních možností.
V naší nabídce najde vždy celou kolekci školních potřeby TOPGAL, nabízíme bezplatné vyzkoušení batohů, možnost nákupu více kusů pro vyzkoušení z domova a bezproblémové zaslání zpět.

Patříme mezi významné prodejní partnery společnosti TOPGAL, na školní batohy se úzce specializujeme, proto Vám nabízíme špičkové poradenství při výběru správného školního batohu.

Doplňky

  • Sportovní vak Topgal ZAKI 21047 B

    Moderní sportovní vak - gymsack
    259 Kč
  • -3%

    Pytlík na přezůvky Topgal ZUZA 19046 Q - Dark Blue

    Pytlík na přezůvky
    139 Kč
    135 Kč

Stojí za pozornost

  • Doprava zdarma

    Školní batoh PREMIUM Lenochod

    Školní aktovka z řady Premium s motivem lenochoda je anatomicky tvarovaná a…
    1 679 Kč
  • -60%

    BAAGL Školní aktovka Shelly Space Game Baagl

    2 399 Kč
    951 Kč
  • Poslední na skladě Doprava zdarma
    -10%

    BAGMASTER 20 B

    Specifikace studentského batohu ENERGY 20 : Lehounký tříkomorový batoh - hmotnost 0…
    1 499 Kč
    1 349 Kč